Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Valokuvan vedostus tauluksi

Lisätty 08.06.2017

Valokuvan vedostuksesta puhuttaessa tarkoitetaan taulun tekemistä valokuvasta. Vedostamalla valokuvan tauluksi Itäisenkadun Kehystämössä, saa tehtyä valokuvasta laadukkaan ja näyttävän taideteoksen.

Vedostettava valokuva on hyvä olla tallennettuna .jpg muotoon vedostusta varten ja valokuvan on oltava pikselikooltaan riittävä. Käytännössä katsoen nyrkkisääntönä voidaan pitää, että laadukkaan vedostuksen saadakseen valokuvan tulisi olla kooltaan ainakin 4000x5000 px. On hyvä pitää mielessä, että mitä suurempi valokuva on pikselikooltaan, sitä suurempi vedostus siitä on mahdollista tehdä. 

Käytössä olevalla laitteellamme vedostuksen maksimileveys on 60 cm (24 tuumaa). Valokuva voidaan vedostaa taiteilijalaatuiselle paperille tai kiilapuille pingotettavalle kankaalle. Kiilapuille pingotettavan canvas taulun maksimileveydeksi muodostuu käytännön syistä 54 cm. Tämä johtuu siitä, että pingotusta varten kankaan reunoille on jätettävä tyhjää tilaa vähintään 3 cm.

Teemme tauluja asiakkaiden omista valokuvista tai voit myös valita jonkun meidän Turku aiheisista kuvista, josta vedostamme sinulle upean Turku aiheisen taulun.

Tutustu valokuvasivustoomme ja käy katsomassa Turku aiheisia kuvia osoitteessa www.itainenkatu.fi.