Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Royal Talens taiteilijatarvikkeet

Lisätty 24.10.2016

Royal Talens tuotteet

Royal Talens on tunnettu hollantilainen taiteilijatarvikkeiden valmistaja, joka valmistaa laadukkaita maaleja ja maalauksessa käytettäviä apuaineita. Royal Talensin historia ulottuu aina vuoteen 1899 asti, jolloin Marten Talens perusti maalitehtaan hollantilaiseen Appeldoornin kaupunkiin. Nykyään Royal Talens tarjoaa laadukkaiden maalien lisäksi myös maalauksessa käytettäviä apuaineita, kuten mediumeja ja vernissoja. Nykyisen Royal Talensin tunnettuja brändejä ovat mm. Van Gogh, Cobra sekä Amsterdam Acrylics.

Royal Talens taiteilijatarvikkeet Itäisenkadun Kehystämöstä

Itäisenkadun Kehystämö myy Royal Talens taiteilijatarvikkeita myymälässä Turussa. Taidetarvikkeita voi myös tilata verkkokaupasta tai sähköpostitse kaikkialle Suomeen. Itäisenkadun Kehystämö toimittaa tilauksia myös ulkomaille, joten voit tilata taidetarvikkeita myös esim. talviasunnollesi etelä Eurooppaan tai muualle vaikka vain pidemmän lomareissun yhteydessä.

Valikoimastamme löydät Cobra vesiliukoiset öljyvärit sekä vesiliukoisille öljyväreille soveltuvat Cobra mediumit ja vernissat. Tärpättiliukoisia öljyvärejä suosivat löytävät valikoimasta Van Gogh öljyvärit sekä tärpättiliukoisille öljyväreille soveltuvat Talens mediumit ja vernissat. Van Gogh ja Cobra öljyvärit ovat saatavilla yksittäistuubeissa sekä valmiina lajitelmina.

Akryylimaalit ovat myös öljypohjaisia maaleja, mutta hieman kevyempiä ja nopeammin kuivuvia kuin öljyvärit. Akryylimaalaukseen Royal Talens valmistaa Amsterdam Acrylics tuotemerkillä tunnettuja akryylimaaleja sekä niille soveltuvia Amstedam apuaineita. Amsterdam apuaineita ovat mm. akryyli mediumt sekä gel mediumit, joita on saatavilla kirkkaina sekä mattana.

Siirry tästä linkistä verkkokauppaan tutustumaan Royal Talens taiteilijatarvikkeisiin.