Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Pinterest on hyvä paikka tehdä omaa taidettaan tunnetuksi

Lisätty 18.04.2014

Mikä on Pinterest?

Pinterest on taiteilijoiden, suunnittelijoiden ja valokuvaajien suosima media. Pinterestissä on helppo tehdä omaa työtään tunnetuksi. Pinterest on maailmalla tunnetumpi kuin Suomessa. Pinterestistä kuitenkin löytyy myös mukava määrä suomalaisia luovan alan ihmisiä ja yhteisöjä. Pinterestistä hyötyvät etenkin ne, jotka haluavat näkyvyyttä omille töilleen ja ne, jotka haluavat seurata muiden töitä ja ideoita. Pinterestissä on helppo seurata ja jakaa mielenkiintoisia kuvia ja ilmiöitä. Pinterest keskittyy erityisesti näyttävään visuaaliseen ilmeeseen.

 

Pinterestissä seurataan mielenkiintoisia kuvia ja ilmiöitä

Jos sinusta tuntuu, että tuotat visuaalisesti laadukasta sisältöä tai visuaalisesti näyttäviä teoksia, voit hyötyä Pinterestistä ja on suositeltavaa perustaa profiili heti. Pinterestin kautta pääsee myös tutustumaan muiden luomaan sisältöön ja teoksiin. Pinterest on suosittu palvelu etenkin taidetta, muotia, matkailua, valokuvausta ja sisustamista harrastavien keskuudessa.

 

Pinterest edistää oman työn tunnetuksi tekemistä

Pinterestissä voit esitellä yleisölle teoksiasi ja kertoa mistä niissä on kysymys. Pinterestiin lisätään kuvia omista teoksista ja luodaan kuvatekstejä. Näyttävien kuvien avulla on helppo viestittää omista töistään. Pinterestistä voi myös hyötyä ohjaamalla liikennettä omille kotisivuilleen. Pinterestistä on mahdollista varata oma yksilöity osoite esimerkiksi www.pinterest.com/oma-osoite. Pinterest lisää taiteilijan tai suunnittelijan brändiarvoa ja tunnettuutta sekä vaikuttaa ihmisten mielikuvaan taiteilijan tai suunnittelijan teoksista. Pinterest on myös hyvä väline toisten töiden ja ideoiden seuraamiseen.

 

Miten Pinterest toimii?

Pinterestissä merkitään esimerkiksi internetistä löytyviä inspiroivia kuvia muistiin ja kiinnitetään kuvat virtuaaliselle ilmoitustaululle. Ilmoitustaululle voidaan koota erilaisia kuvakokoelmia, jotka voivat liittyä esimerkiksi omiin töihin ja teoksiin tai vaikka omaan kotisivuun.

Jos sinulla on esimerkiksi ateljee täynnä näyttäviä teoksia, niin Pinterest kuvat voivat koostua ateljeestasi löytyvistä näyttävistä teoksista. Pinterestissä kannattaa tutustua muiden kokoelmiin. Muiden kokoelmiin tutustumalla ja muiden töitä seuraamalla tietää, mitä muut tekevät ja mistä muut ammentavat inspiraationsa. Pinterestin tykkäys- ja jakamisominaisuuksien avulla kuvien jakaminen on mahdollista myös Facebookiin ja Twitteriin, joten kaikki minkä laitat esille Pinterestissä voidaan jakaa halutessa esimerkiksi Facebookissa.

Pinterestiin ei tarvita omia erillisiä tunnuksia, vaan Pinterestiin voi kirjautua sisään omilla Google-, Twitter- tai Facebook-tunnuksilla.

 

Itäisenkadun Kehystämö on Pinterestissä

Itäisenkadun Kehystämö seuraa Pinterestissä taidetta ja taiteenharrastajia Suomesta ja maailmalta. Vaikka Pinterest onkin Suomessa vielä hieman tuntemattomampi, löytyy Pinterestistä jo mukavasti suomalaisia taiteilijoita ja taiteen harrastajia.

Pinterest on tutustumisen arvoinen kaikille Itäisenkadun Kehystämön asiakkaille ja ystäville.

 

Tästä pääset katsomaan, mitä Pinterest on.

 

Tästä pääset katsomaan, miltä Itäisenkadun Kehystämön Pinterest sivu näyttää.