Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ideat ja välineet taideteoksen tekemiseen

Lisätty 31.03.2014

Itäisenkadun Kehystämö auttaa taiteilijoita ja harrastajia

Onnistunut taideteos lähtee inspiraatiosta. Inspiraation jälkeen taideteoksen onnistumisen varmistavat teoksen synnyttämisessä käytetyt oikein valitut ja laadukkaat materiaalit. Onnistunut taideteos viimeistellään jokaiseen teokseen yksilöllisesti valituilla kehyksillä. Oikeat materiaalit, taiteilijatarvikkeet ja laadukkaan viimeistelytyön saadakseen kannattaa kääntyä asiantuntijan puoleen. 

 

Onnistu valitsemalla asiantuntija

Itäisenkadun Kehystämö on yli 30 vuotta Turussa toiminut taidealan liike, jonka toimenkuvaan kuuluu taiteen asiantuntemus, kehystyspalvelu ja taiteilijatarvikkeiden myynti.

Itäisenkadun kehystämöstä löytyvät oikeat materiaalit ja tarvikkeet niin harrastajille kuin ammattitaiteilijoillekin. Itäisenkadun Kehystämön pitkä taidealan kokemus auttaa harrastajia onnistumaan ja saavuttamaan haluamansa näyttävyyden teoksilleen.

 

Laadukkailla materiaaleilla onnistut

Itäisenkadun Kehystämöstä löydät materiaalit ja tarvikkeet onnistumiseen. Itäisenkadun Kehystämö myy taiteilijatarvikkeita verkkokaupassa ja Turussa sijaitsevassa myymälässä.

Itäisenkadun Kehystämöstä löydät maalauksen tekemiseen öljyvärit, akryylivärit ja akvarellivärit sekä maalauspohjat ja siveltimet. Maalaustarvikkeiden lisäksi Itäisenkadun Kehystämön valikoimista löytyvät piirtäjien suosimat laadukkaat hiilet, kynät lehtiöt ja paperit. Meiltä löydät esimerkiksi manga- ja sarjakuvapiirtäjien suosimat Copic tussit

Itäisenkadun Kehystämön valikoimista löydät kaikki tarvitsemasi materiaalit ja tarvikkeet taideteoksen tekemiseen ja viimeistelyyn.

Tervetuloa myymäläämme Itäiselle pitkäkadulle Turkuun hakemaan taideideoita! Neuvomme mielellämme taiteen harrastajia heitä askarruttavissa kysymyksissä.

Siirry tästä verkkokauppaamme