Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

InkAID

Lisätty 06.08.2015

InkAID päällysteet

InkAID päällysteillä voidaan käsitellä lähes minkä tahansa materiaalin pinta, joka soveltuu tulostimeen. InkAID päällysteitä käytetään tulostamiseen soveltuvan pinnan luomiseen erilaisten materiaalien päälle. InkAIDillä voidaan käsitellä esimerkiksi puu- tai metallilevyjä, kiviä, erilaisia kankaita ja tapetteja. InkAID käsittelyn jälkeen näille materiaaleille voidaan tulostaa haluttu kuva tai teksti. 

 Katso tästä video InkAIDin käytöstä 

 

InkAID ja niiden käyttö

InkAID tuotteet ovat vesipohjaisia päällysteitä. InkAID päällysteet tarttuvat parhaiten imukykyisille ja huokoisille materiaaleille, mutta InkAIDia voidaan käyttää myös sileille pinnoille.

Tiheämmille ja sileille pinnoille levitetään yleensä yksi paksu kerros päällystettä. Huokoisille pinnoille tehdään vain ohut ja kevyt päällystys. Mikäli materiaali on erityisen imukykyistä, saatetaan materiaali joutua käsittelemään muutamia kertoja.

Yksi litra InkAIDia riittää yleensä noin 60x50 cm kokoisen pinnan päällystämiseen. On kuitenkin hyvä huomioida, että päällysteen riittävyys riippuu hyvin paljon materiaalin huokoisuudesta ja imukyvystä. Esimerkiksi käsintehdyt erikoispaperit ovat hyvin huokoisia ja imukykyisiä, joten niiden päälystämiseen tarvitaan enemmän päällystettä, kuin esimerkiksi saman kokoisen alumiinilevyn päällystykseen. 

Päällystettäessä paperia, (InkAIDillä päälystetään lähinnä erikoispapereita, jotka eivät sellaisenaan sovellu tulostukseen) paperi saattaa mennä kuprulle. Kuprulle menneen paperin saa suoristettua asettamalla päällystetyn jo kuivuneen paperin puristuksiin koko paperin pinnan kattavan soveltuvan materiaalin väliin.

 

Hanki InkAID päällysteet Itäisenkadun Kehystämöstä

Itäisenkadun Kehystämö myy InkAID päällysteitä suomessa. Valikoimastamme on saatavilla kaikki suosituimmat InkAID tuotteet. Voimme myös tilata asiakkaillemme erikseen asiakkaan toivomuksesta muita InkAID tuotteita. Voit myös kysyä Golden Akryyli geelejä ja Golden polymeeri vernissoja, joita toimitamme asiakkaillemme erikoistilauksena.

Siirry tästä linkistä katsomaan InkAID valikoimamme.